1

Obehaglig händelse

Hej 🌸
Hoppas det är bra.
Själv känner mig trött/seg idag, så det är skönt med helg och vila upp sig. 🦄
I torsdags var jag med om något obehagligt på jobbet där en förälder skulle komma & hämta hem sitt barn på förskolan vid stängning.
Fick ett konstigt beteende i hallen och talade hotfull, skrek så mycket konstiga saker om mig, hur dåligt förskolan behandlar hans dotter mm. Själv behöll lugnet och förklarade noga för honom att man inte får ta sig in och hämta på grund covid regler + hon behöver lära sig lyssna/komma ut själv till hallen utan pappan ska hänga med som en svans bara för hon vill det. 
Jag försökte med allt, men slut fick bara göra något för att det skulle gå.
 
Jag har aldrig varit med om,
det här någon gång förut på andra jobb. men blev ju förstås efteråt en slags chock för mig när han lämnat och gått därifrån utan och be om ursäkt.
Har tidigare läst om andra kollegor i landet som varit med om liknade händelser fast där ibland varit våld inblandat. . 
Där av mått dåligt igen,
Och känt mig låg/ledsen. 😓
Usch, vad arg.. blir inombords att det finns människor där ute som inte kan bete sig på rätt sätt inför sina barn.
 
Vi prata om det på jobbet igår, där mina kollegor gav mig stöd/uppmuntran för mitt goda jobb som barnskötare att jag tar väl hand om barnen och ser till dem får en rolig, lärorik och god omsorg på plats, varje dag. 
Det värmer i mitt hjärta att få höra de orden. 💗🥰 så himla glad! för jag har bra kollegor som ser mig, lyssnar.
Ska träffa chefen på måndag eftermiddag där vi ska prata vidare om det här. Å jag står för att inte gjort något fel utan att det blev en svår situation där och då, där man kanske inte vet hur man ska göra alla gånger. Men tänker att jag vet hur det känns, och vad man kan göra till nästa gång.
 
Det är skönt och veta att man har bra vänner, familj och min sambo som kan lyssna, ge mig stöd, när jag behöver prata av mig. 💜
 
Denna helg, blir annars lugn för våran del.
Tvätta och städa står på schemat idag, för tänkte hälsa på mamma och pappa imorgon. 🤗 
 
Ha det så fint Kram ☆