Onsdag 20/9

God morgon 🍁

Hoppas eran vecka har börjat bra.
Min vecka har hittills känts bra, mår bättre och märker att D 3 vitamin tillskottet gör skillnad i mitt mående, men det händer fortfarande att man får "dippar" några dagar då man känner sig trött och deppig, men dem blir därmed färre..
Men är glad över att det börjar hända mer postitva saker med mitt mående. 😊 känner mig gladare och har mer ork mot förut.

Studiebesöket i måndags var både roligt och intressant. 
"Så gulliga och snälla barn" 
Dem ville hälsa på oss och frågade varför är ni här?! 😃 
Var roligt och se hur personalen jobbade med olika natur material där barnen fick bättre förståelse om träd och varför löven ändrar färg mm. Dem fick rita av löven eller klistra fast löven på ett större papper som skulle bli ett fint höst collage. 🍁 


Ha en fortsatt trevlig onsdag 💙

Studiebesök

Hej!

Nu var helgen över och ny vecka har börjat. 👍
Idag ska jag och klassen göra ett studiebesök på en förskola här i stan som arbetar med ett annorlunda koncept i verksamheten, då personalen arbetar nämligen endast med natur, återvunnet material och barnen får lära sig att göra egna leksaker.
 
Jag tycker det ska bli både roligt och intressant idag att få se hur förskolan arbetar med barnen. 🍁
Efter studiebesök så blir det att gå tillbaka mot skolan och där vi kommer att gå igenom hur vi tyckte om själva besöket samt diskutera för och nackdelar med denna typ av lär metod.
 
Senare åka hem och påbörja en inlämningsuppgift som ska vara klar senast på fredag, så det är skönt och börja i god tid. 📕
 
Vad ska ni göra idag?
 
Kram ❤️
 
 

Min vecka

God morgon 🌻

"Hoppas ni har det fint"
Med mig är det bara bra, veckan har rullat på snabbt så har inte riktigt hunnit med och blogga..
Men det brukar ju vara ett gott tecken på dagarna flyter på bra.
annars varit i skolan under veckan och vi hade några föreläsningar om barns lärande och växande samt vilka aktiviter man kan göra med barnen i förskolan. 😊

Igår lördag, så började man städa hela lgh och körde igång en tvätt under tiden samt dammsög, torkade golven. 🍁 efter allt städande..
 tog det lugnt framför datorn en stund och kollade på några tv-serier; Lyxfällan, unga mammor och Wahlgrens värld.
Senare film mys med sambon. ❤️

Dagens planer?
Vet inte riktigt än vad man ska göra, funderar ev. på att åka iväg liten stund till stan eller så blir det en vilodag inför veckan.

Ha en fin söndag 🌼

RSS 2.0